Mercedes-Benz S klasa

Sve ili ništa, bio je moto prilikom konstruiranja nove S-Klase. Automobil koi iz generacije u generaciju uvodi nove tehnološke i elemente luksuza u svijet automobila mora ponovno biti prvi, biti najbolji. Težak zadatak, danas, kada je konkurencija veća nego ikada i protok informacija brz, a tehnologije postaju dostupne gotovo svima.

72067mer-13C440_167
No, Mercedes-benz ponovno uspijeva i svijetu nudi nešto novo, poput isključivo LED tehnologije svih rasvjetnih tijela na automobilu za što je upotrebljeno gotovo 500 LED dioda.
Klasična limuzina elegantnih fluidnih linija s jednakom finoćom izrade materijala u unutrašnjosti, bez obzira na kojem sjedalu sjedite, jamče putovanje “prvom klasom”. Ovo je automobil koji će vas razmaziti masažnim sjedalima s inovativnim sustavom kontrole i podešavanja temperature površine, a na dohvat ruke vam je stvarno sve, bilo da idete opušteni na odmor ili vam je potreban mobilni ured.Luksuzni-Auto-godine

Nova S-Klasa je prvi automobil na svijetu sposoban detektirati rupe i izbočine na cesti i pravovremeno korigirati tvrdoću ovjesa, kako bi putovanje bilo bez ikakvog napora.
Mercedes-Benz S-Klasa – luksuz na kotačima