Citroen C4 Picasso

Zadržavši prepoznatljivost, ali s brojnim novim dizajnerskim elementima, poput rasporeda i oblika prednjih svjetala, novi C4 Picasso već na prvi pogled privlači pažnju i daje do znanja da je CitroÎn smiona, napredna auto marka. Dok se mnogi drže tradicije i konzervativnog pristupa, CitroÎn želi biti avantgardan, drukčiji, tehnološki napredan, moderan.
Novi CitroÎn C4 Picasso je prvi model PSA grupe nastao na novoj, modularnoj platformi, što ga čini značajnim modelom u povijesti marke. To mu omogućuje uštedu mase od 140 kg u odnosu na prethodni model i različit međuosovinski razmak pa se tako ovaj francuski monovolumen tržištu nudi kao manji – Picasso i veći – Grand Picasso, sa sjedam sjedala.

4980
U unutrašnjosti novog C4 Picasso dominiraju ekrani velikih dimenzija. Pomoću dodirnog ekrana dijagonale 7” upravlja se svime, od klima uređaja do surfanja internetom, dok 12-inčni panoramski ekran visoke reozolucije u potpunosti zamijenjuje instrument ploču. Moderno, na tehnološki visokom nivou, zbog čega se ovaj model još naziva Technospace.Obiteljski-Auto-godine Kada svemu dodamo i nove, učinkovite motore s mikrohibridnom tehnologijom, a samim time niskom emisijom CO2, dobivamo obiteljski automobil koj uvodi nove standarde u kategoriju.