Glavna nagrada putovanje u Australiju za 2 osobe 

Teniski grand slam turnir Australian Open, koji se svake godine se odvija zadnja dva tjedna u siječnju u Melbourneu, od 1905. godine spada među četiri grand slam turnira, uz Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni pokrovitelj turnira još od 2002., nakon završetka nagradne igre „Kia te vodi u Australiju“ će 8. prosinca izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju klokana povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melbournu uživo pratiti najbolje tenisače svijeta.

Tijekom prethodnih 15 godina, flota sponzorskih Kia vozila prešla je gotovo 5 milijuna kilometara u desetak tisuća putovanja tijekom kojih je Kia prevozila prvake i putnike, ugodno i sigurno.

 

Odlazak na teniski polufinalni ogled u Melbourneu 

Nakon online prijave na https://www.kia.hr/australija ili www.kia.hr/test_drive i obavljene vožnje s jednim od modela Kia uz malo sreće stranka može osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dvije osobe. Nagrada uključuje i 3 noćenja za dvije osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea. Nagradni izlet je predviđen krajem siječnja 2018. – na vrhuncu australske ljetne sezone. Sve što moraju avanturisti trebaju napraviti je prijaviti se putem interneta na testnu vožnju i testiraju željenu Kiju. Nagradna igra traje do 6. 12. 2017.

Glavna nagrada: putovanje u Australiju na polufinalni dvoboj otvorenog prvenstva Australije u siječnju 2018. za dvije osobe. Nagrada pokriva troškove avionskih karata, 3 noćenja u hotelu u Melbourneu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea za dvije osobe. Termin putovanja je unaprijed određen i nije ga moguće promijeniti.

Detaljnije informacije o nagradnoj igri nalaze se na internet stranici organizatora nagradne igre: https://www.kia.hr/australija odn. u salonima Kia (spisak dostupan na http://www.kia.hr/representatives).