Prilagodljivost, prostranost, praktičnost i udobnost na duljim putovanjima.

Renault predstavlja novu viziju kompaktnog jednovolumena, modularnu kao i uvijek, privlačniju no ikad prije!

Dvadeset godina nakon što je predstavio Scénic – prvi kompaktni jednovolumen u svijetu koji je ponio titulu Europskog automobila godine 1997. i u međuvremenu je prodan u više od pet milijuna primjeraka – Renault je četvrtom generacijom tog popularnog modela potpuno obnovio svoju ponudu u tom segmentu.

Predstavljen u kratkoj izvedbi na Ženevskom salonu automobila u ožujku 2016., a dva mjeseca kasnije i u produljenoj izvedbi, novi SCENIC revolucionarnog dizajna u odnosu na prethodne generacije odlikuje se iznimnom privlačnošću.

Novi SCENIC krase sve odlike kojima prethodne generacije duguju svoj uspjeh: prilagodljivost, prostranost, praktičnost i udobnost na duljim putovanjima.

Beskompromisno poželjan, praktičan, učinkovit i opremljen naprednom tehnologijom novi SCENIC u svijet jednovolumena donosi revolucionarne promjene i ispunjava potrebe obitelji:

  • Poželjan zahvaljujući elegantnoj, ali istodobno snažnoj silueti, dvobojnoj karoseriji i serijskim 20-inčnim naplatcima neovisno o razini opreme – prvi put u segmentu,
  • Praktičan, zahvaljujući najvećem obujmu prtljažnika i pretinaca za odlaganje u klasi*,
  • Učinkovit, zahvaljujući bogatoj ponudi motora koju čine pet dizelskih i dva benzinska motora,
  • Tehnološki napredan, zahvaljujući brojnim sustavima za pomoć u vožnji i drugim tehnologijama, poput serijskog sustava aktivnog kočenja u nuždi (AEBS) s prepoznavanjem pješaka, neovisno o razini opreme.

I u duljoj i u kratkoj izvedbi četvrta generacija modela SCENIC želi osvojiti vjerne kupce prethodnih triju generacija, koje su oduvijek privlačile inovacije modela koji je prvi predstavio kliznu središnju konzolu. Istodobno će upečatljivim izgledom i snažnim performansama privući nove kupce.

Novi SCENIC namijenjen je fizičkim osobama i poduzećima koja žele smanjiti ukupne troškove vlasništva.