SPORTSKA TELEVIZIJA

Sportska je nacionalni specijalizirani televizijski sportski kanal koji se može besplatno gledati na teritoriju cijele Hrvatske u DVB-T sustavu.

SPTV je televizija u vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora, te je jedina takva televizija u svijetu. Njen zadatak je promocija sporta i duha olimpizma kao takvog.

Od 2011. godine kad je krenula s emitiranjem,  SPTV je ostvario tisuće sati sportskih prijenosa, snimki, događanja i emisija koji inače nikako ne bi bile dostupne hrvatskim gledateljima, te promovirala sve ono što sport znači. Od zdravog života do profesionalnog i vrhunskog sporta na najvišim razinama.

SPTV prepoznala je važnost i snagu TV Automagazina te je od jeseni 2012. prihvatila ovaj vrhunski televizijski sadržaj u svom Prime time terminu. Od tada se emisija neprekidno emitira svakog tjedna, u tempu 52 emisije godišnje.

TV Automagazin se u programu SPTV-a premijerno emitira u četvrtak u 17:30 sati i reemitira više puta kroz tjedan.

sptv

SPTV – DOSEG I PENETRACIJA U KUĆANSTVA

Sportska televizija je besplatna i dostupna na području cijele Hrvatske. Osim u DVB-T sustavu program SPTV-a može se gledati i u svim televizijskim multiplatformama.

Po snazi i dosegu SPTV je 5 televizijska kuća u Hrvatskoj, a TV Automagazin je njen najgledaniji tjedni program.

DIGITALNI KANALI SPTV-a u HRVATSKOJ

SPTV_regije