Tvrtka Avia Cars d.o.o. je u sklopu širenja svojih poslovnih djelatnosti postala novi ovlašteni distributer marke Peugeot u Zadru, a svoje poslovanje će obavljati na lokaciji postojećeg Peugeot salona, u Ulici 4. Gardijske Brigade 52 u Zadru.
Na navedenoj lokaciji Avia Cars će obavljati usluge prodaje novih osobnih i lakih gospodarskih vozila marke Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila, usluge ovlaštenog servisa kao i usluge servisa za sve marke vozila Eurorepar Car Service. Prodajno-servisni centar se prostire na 600m2 salonskog te 1100 m2 servisnog prostora.
U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi Peugeot 408. S posebnim zanimanjem razgledali su i ostale dostupne modele iz Peugeot game vozila.
U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima su se obratili g. Tomislav Miletić generalni direktor, direktor marke Peugeot, g. Dragutin Gotal, te jedan od vlasnika, g. Marin Jurjević, direktor tvrtke Avia Cars koji je istaknuo potencijal i komparativne prednosti novog prodajno-servisnog centra marke.
Nakon svečanog otvorenja, druženje se nastavilo uz prigodan domjenak obogaćen gastronomijom.