Pebble Beach ugostio BMW 3.0 CSL Hommage R koncept (foto)

Studija 3.0 CSL Hommage koju su Bavarci prezentirali krajem svibnja u Italiji za sličan event u Kaliforniji dobio je atraktivniji izgled. Uz Sportski štih i natjecateljske grafike ide i dodatna “R” oznaka. Nije samo bijeli lak ono što mijenja izgled poznatog koncepta jer je BMW promijenio još nekoliko detalja ne bi li ova verzija studije postala upečatljivija…

Nijemci su u Pebble Beach dopremili dotjeranu verziju studije 3.0 CSL Hommage koja je prije dva i pol mjeseca predstavljena na Concorso d’Eleganza Villa d’Este eventu u Italiji. Ovaj studiozni sportaš za pojavljivanje u Kaliforniji dobio je novi lak, drugačiju prednju masku, nove 21-colne naplatke, natjecateljske BMW M Racing grafike i jedinstvene detalje u putničkoj kabini.

Unutrašnjost tako sada donosi karbonska sportska sjedala, karbonski zaštitni kavez, drvene elemente s osvijetljenim sektorima, a tu je i eBoost indikator kojeg 3.0 CSL Hommage nije imao. Nemoguće je ne primijetiti i sustav za gašenje požara u kabini, centralnu sklopku za “ubijanje” struje, te središnji ekran na kojem se prikazuju sve bitne informacije za vrijeme trke.

BMW je uz studiju ponudio i posebnu kacigu čiji vizir glumi HUD displej pa se na njemu očitava brzina automobila, okretaji na kojima se trenutno vrti agregat, te stupanj prijenosa u kojem se mjenjač nalazi. Uz kacigu ide i posebno osvijetljeno odijelo koje djeluje kao svojevrsni prijenosnik informacija od upravljača do kacige.

[flickr]http://www.flickr.com/photos/42435071@N02/albums/72157657230920571/[/flickr]

Pebble Beach ugostio BMW 3.0 CSL Hommage R koncept (foto) je članak na AutoMotoPortalu. Pravila korištenja RSS feedova