TV Automagazin, najgledanija i najutjecajnija televizijska emisija automobilskog sadržaja kreće u novu sezonu prema još više gledatelja u regiji. Nakon pet sezona emitiranja u DVB-Tu MUXa D s prosječnom gledanošću od 200-300.000 gledatelja po epizodi, nova platforma emitiranja je Kreator TV, poznat po ekskluzivnim TV pravima za Formulu 1 i Moto GP.

 Logo TVAM Kreator

U skladu s televizijskim trendovima specijaliziranih emisija diljem Europe, gdje se emisije auto sadržaja emitiraju na multiplatformama s mogućnošću “on demand” pregleda, TV Automagazin još jednom pokazuje vodeće mjesto u postavljanju novih trendova televizijskih sadržaja. Ako citiramo riječi Predsjednika ZANa HNDa da sadržaj koji se naplaćuje ima veću komercijalnu vrijednost, postaje jasnije zašto se TV Automagazin okreće multiplatformama. Tako TV Automagazin slijedi i trend koji je ove sezone postavila Formula 1 ekskluzivnim emitiranjem na jednoj Multiplatformi.

Program Kreator TVa dostupan je putem gotovo svih kabelskih operatera: B.net, MaxTV, OptiTV, IskonTV, VIP TV, Amis TV i K3 TV, a ukupan broj pretplatnika televizijskih multiplatformi u RH prelazi brojku od 600 tisuća.

Direktor Kreator TVa, Davorin Štetner ne krije zadovojstvo postignutim dogovorom: “Dečki rade odličan posao i drago mi je da smo se dogovorili oko suradnje. Kreator TV ovime dobiva logično proširenje sadržaja budući da je sam naglasak kanala na motorsportu. Akviziravši najgledaniju specijaliziranu emisiju na tržištu, gledateljima nastavljamo pružati atraktivan sadržaj.”

Kreator TV ove sezone ekskluzivno prenosi WTCC i ERC!

TVAM_Spica-Frame

“U marketinškom smislu, emitiranje TV Automagazina na ovoj platformi nam daje puno više mogućnosti. No ne odustajemo od “Free to air” emitiranja gdje ćemo i dalje biti prisutni na nacionalnoj razini. Uz to obnovili smo i našu web stranicu gdje direktno savjetujemo gledatelje prilikom kupnje novog automobila” ističe producent TV Automagazina Igor Vignjević.

Matija Lovrec, glavni urednik TV Automagazina napominje da će i dalje biti prepoznatljivi: “Ista ekipa pojavljivat će se na ekranu, uz isti pristup automobilima i ostalim sadržajima. A pripremamo i posebne sadržaje kako bi odgovorili na brojne upite gledatelja.”

Nova sezona TV Automagazina kreće u emitiranje na Kreator TVu 1.travnja 2014. a uz nove epizode, gledatelji će imati prilike pogledati i sve stare epizode TV Automagazina.

Ovdje možete skinuti i PDF dokument sa objavljenim tekstom:
TV Automagazin na KreatorTV