Razmišljanja šofera s iskustvom

najiskusniji hrvatski autonovinar s vama dijeli svoja razmišljanja

TUŽIBABA

Ubojice su među nama

Miljuš, Pukanić, Peratović, deseci drugih novinara su ubijeni ili pretučeni. U svijetu se svake godine ubije  sedamdesetak novinara. Puki je letio u zrak, Peratovića su trojica pretukla u dvorištu kuće.

Ali, ovo sa Sašom Lekovićem zasužuje maksimalnu odgovornost i puno istragu, i optužbu za terorizam. Saša Leković je predsjednik moje novinarske organizacije i nije ničim zaslužio da mu se neko sveti. Pa Pernar u Saboru govori puno jasnije i opasnije nego Saša.

Poštovani ministre policija, ovaj teroristički čin treba otkriti i krivce maksimalno kazniti. Jer, perfidan je čin na pola prerezati vijke. To je dugotrajan posao, koji  upućuje na aktivnost više ljudi. I više vremena. Ali možda su vijci kupljeni na nekom otpadu, otpiljeni pa samo zamijenjeni preko noći.

Vi gnjusni ubojice, neljudi s mozgom fazana, zašto dovoditi u pitanje živote drugih ljudi? Teroristički majmune, da se Saša vozio u gradu ispred škole i da mi je zgazio unuka, ili majku s djetetom, prevrnuo bih nebo i zemlju samo da te nađem.  Ti si običan terorist i trebaju te svi naći, pretući kao onog pedofila u Novom Zagrebu, pa tek onda predati policiji.

Smeće jedno neljudsko, zar nemaš hrabrosti da se obračunaš s njim na neki drugi način? Pa danas neki PTSP-ovac će za 100 eura prebiti svakoga. Pri tome neće druge izložiti pogibelji.. (N.U.)