Nova sezona Svjetskog prvenstva Formule 1 počinje za nešto više od mjesec dana, a i ove godine svima zainteresiranima želimo ponuditi mogućnost da se priključe našoj redakciji i okušaju u sportskom novinarstvu prateći elitno automobilističko natjecanje.

ŠTO TRAŽIMO?

  • Zaljubljenike u Formulu 1 koji prate sve utrke
  • Osobe željne učenja i pisanja tekstova o našem najdražem sportu
  • Novinarsko iskustvo nije potrebno, ali dobro baratanje hrvatskim jezikom jest
  • Poznavanje barem jednog stranog jezika
  • Dobru volju

ŠTO NUDIMO?

  • Pozitivnu radnu atmosferu i druženje sa zaljubljenicima u Formulu 1
  • Iskustvo u području sportskog novinarstva
  • Mogućnost učenja i usavršavanja, kao i mogućnost napredovanja unutar redakcije
  • Za autore koji se posebno istaknu svojim doprinosom i kvalitetom tekstova, mogućnost odlaska na utrku Formule 1 u svojstvu novinara

KONTAKTIRAJTE NAS:

GP1.hr portal pokrenut je 2011. godine i već Vas više od desetljeća redovito informira o zbivanjima u najpopularnijoj trkaćoj seriji na svijetu – Svjetskom prvenstvu Formule 1.

Valtteri Bottas na VN Monaka 2022. (Photo: Paulo Maria / DPPI)

Mnogi su autori u tom periodu ostavili svoj potpis na GP1.hr, a ponosni smo što su neki među njima počeli upravo u našoj redakciji, tada bez iskustva, a onda se zaljubili u pisanje i sportsko novinarstvo te nastavili raditi u tom području.

Kroz svih deset godina ciljevi portala ostali su isti. Našim čitateljima i velikim fanovima Formule 1 redovito, brzo i točno prenositi najvažnije vijesti iz elitnog oktanskog cirkusa, pritom bez senzacionalizma, “žutila” i jeftinog skupljanja klikova. Uz one redovne vijesti i izvještaje sa svih sesija tijekom Grand Prix vikenda, trudimo se iz tjedna u tjedan obogatiti sadržaj portala brojnim povijesnim tekstovima i analizama.

Najveće moguće priznanje za naš rad stiglo je u kolovozu i rujnu 2019. godine, kad nam je press služba FIA-e odobrila medijske akreditacije za Velike nagrade Mađarske i Italije te su naši novinari izvještavali s Hungaroringa i Monze. Također, prošle smo godine imali akreditiranog novinara na VN Italije i s tom praksom planiramo nastaviti i u narednim sezonama.

Portalu GP1.hr aknadno je pridodana i rubrika o hrvatskom automoto sportu pa suradnicima nudimo i opciju praćenja domaćih utrka uz odlaske na utrke u svojstvu novinara ili pak suradnju s redakcijom GP1 televizije.

Sve one koji bi željeli postati dio naše redakcije i okušati se u svijetu sportskog novinarstva pozivamo da nam se jave, kako bi dobili sve dodatne informacije i započeli s pisanjem.

Vaš GP1

Objava Voliš F1 i želiš se okušati u pisanju? Priključi se redakciji portala GP1.hr! pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: GP1_hr