Vrhunski makadamski spektakl – 13. Rally Show Santa Domenica održat će u svom tradicionalnom terminu zadnjeg vikenda u studenom, točnije 25. i 26. studenog 2023. Sveta Nedelja i Savršćak kraj Samobora mjesta su koja brojni obožavatelji rallya već imaju zapisana na svojim mapama.

Organizatori i ove godine najavljuju odličnu zabavu za sve, kako za posade, tako i za gledatelje. Pripreme za adrenalinski vikend su u punom jeku. RSSD tim brusi i najmanje detalje kako bi sve proteklo na zadovoljstvo svih koji će taj vikend provesti uživajući u makadamskom spektaklu.

U samo nekoliko sati od otvaranja prijava za ovogodišnje izdanje, bilo je više atraktivnih posada koje žele svoje mjesto. Na RSSD svake godine prijavljuje se, uz one koji dolaze godinama, i veliki broj novih natjecatelja koji tek otkrivaju čari RSSDa. Zahvaljujući tome ovaj jedinstveni makadamski show, iz godine u godinu, zadržava svoju svježinu i atraktivnost, kao i veliki interes mnogobrojnih gledatelja. Svaki RSSD je poseban i jedinstven.

Želite li saznati kako je biti vozač ili suvozač i čuti priče iz trkaćih automobila, RSSD Welcome party je odlična prilika koja vam se pruža u petak, 24. studenog u večernjim satima (Ugostiteljski objekt – servisno parkiralište šoderice Savršćak).

13. RSSD službeno počinje u subotu, 25. studenoga. Nakon tehničkog prijema i verifikacije za natjecatelje na šodericama Savršćaka slijedi službeni trening – Shakedown od 13:00 do 16:30. na istoj lokaciji. U 19:00 na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji slijedi odabir startnih pozicija temeljeno na vremenima ostvarenim na treningu, a u 19:30 ceremonijalno otvorenje natjecanja. U nedjelju 26. studenog već u ranim jutarnjim satima kreće vrhunska oktanska akcija na startu BI Savršćak Arena gdje će se suočiti najbolji od najboljih u izazovnim RSSD uvjetima. (Brzinski ispiti – Savršćak Arena 1 (8:00), 2 (10:00), 3 (12:30) i 4 (14:00). Podjela nagrada bit će u 17:00 (Ugostiteljski objekt – servisno parkiralište šoderice Savršćak).

Zapratite RSSD na društvenim mrežama i otkrivajte iznenađenja koja vas očekuju i uživajte u najboljim trenucima najposebnije makadamske utrke. I ono najvažnije, zabilježite datume 25. i 26. studeni 2023., očekuje vas uzbudljiv vikend ispunjen atraktivnostima, sjajnim vožnjama, adrenalinskim skokovima i fenomenalnim nadmetanjima. Vidimo se na 13. RSSD!

Objava Vrhunski makadamski spektakl – 13. RSSD 2023. pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: GP1_hr