PRVI SLUŽBENI IZLAZAK PRILIKOM INAUGURACIJE

Za svoju prvu vožnju u funkciji Predsjednika Republike Emmanuel Macron odabrao je DS 7 CROSSBACK, novi model DS Automobiles predstavljen prije dva mjeseca.
Taj „predsjednički” DS 7 CROSSBACK personaliziran je krovnim otvorom kako bi novi Predsjednik Republike mogao pozdraviti Francuze na aveniji Champs-Elysées.

Marka DS je vrlo ponosna što je upravo DS 7 CROSSBACK odabran za inauguraciju novog Predsjednika Republike i tako prvi put izlazi na cestu nekoliko mjeseci prije stavljanja na tržište. Tim povijesnim trenutkom marka DS Automobiles, čiji je cilj utjeloviti inovaciju i francusko znanje i umijeće u automobilskoj industriji, nastavlja tradiciju francuskih marki koje su stavljale na raspolaganje službena vozila za francuski predsjednički ured. Naime, automobili marke DS imaju kultni povijesni značaj i dugu tradiciju te su obilježili povijest Pete Francuske Republike.

„Predsjednički” DS 7 CROSSBACK bit će izložen u salonu DS WORLD Paris, na adresi 33 rue François 1er u Parizu, od utorka, 16. svibnja za širu publiku, a za medije od ponedjeljka, 15. svibnja.

 

„Predsjednički” DS 7 CROSSBACK:

  • Prvi DS 7 CROSSBACK na cesti: inženjeri i majstori marke DS uložili su svoje najbolje znanje i umijeće kako bi personalizirali to jedinstveno „predsjedničko” vozilo sedam mjeseci prije stavljanja na tržište (u siječnju 2018.).
  • Uz karoseriju u plavoj boji Encre, opremljen je krovnim otvorom izrađenim po mjeri te prepoznatljivim službenim elementima (potpisi „Francuska Republika”, nosač za zastavu…).
  • Unutrašnjost krasi crna koža Art Leather (Inspiracija Opéra) i inovativno francusko ostvarenje: lakirana tkanina koju je osmislio i proizveo Atelier Maury.
  • Na naplatcima od 20 inča nalaze se pozlaćeni personalizirani elementi.
  • Naposljetku, prisutna je sva oprema visoke tehnologije svojstvena za gamu DS 7 CROSSBACK: DS CONNECTED PILOT, koji utire put autonomnoj vožnji, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, ovjes marke DS 21. stoljeća, koji se prilagođava nepravilnostima na cesti neprestanim podešavanjem amortizera.