Duga zimska pauza polako stiže kraju. Već je predstavljeno sedam bolida, a na Valentinovo Ferrari je u Maranellu predstavio novi SF-23!

Ferrari je odlučio predstaviti novi bolid na dan ljubavi, Valentinovo, a bolid su bez velikog showa otkrili u ‘crvenom hramu’, odnosno Maranellu, mjestu kojeg Ferrari zove domom. Tijekom predstavljanja isticala se ‘La familia’ i velika strast u Maranellu, a publika je dostojanstveno popratila uzbudljiv show u Italiji.

Teško da su mogli poželjeti bolju atmosferu. Postavljena je tribina na kojoj su stravstveni Tifosi pratili događaj po prekrasnom sunčanom vremenu, a Carlos Sainz i Charles Leclerc brzo su izašli na pozornicu.

“Mislim da je 2022. bila dobar korak u naprijed nakon dvije teške godine (2020, 2021.), završio sam drugi u prvenstvu vozača i stvarno se veselim novom bolidu. Nadam se da će biti bolji, htjeli smo popraviti slabosti na bolidu, stvarno se veselim povratku u bolid, a cilj je jasan – napadamo pobjede!”

Charles Leclerc

Objava Ferrari razveselio na dan ljubavi: Upoznajte SF-23! pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: Luka Tunjić