U proteklih nekoliko tjedana sve su momčadi Formule 1 na ovaj ili onaj način prezentirale svoje bolide za Svjetsko prvenstvo Formule 1 2023. U nastavku možete još jednom pogledati svaku od tih jurilica i glasati za svog favorita.

Kao i obično, momčadi su različito pristupile prezentacijama bolida. Neke se, poput primjerice Red Bulla, igraju skrivača i svoj će bolid pokazati javnosti tek u Bahreinu na predsezonskom testiranju kasnije ovoga tjedna.

No, srećom bilo je i onih koji nisu bili tako zatvoreni prema javnosti. Pohvalno je što su Ferrari i Mercedes odradili predstavljanje bolida koje se doista zaslužuje tako zvati, a vozači su u njima već odradili i prve kilometre na stazi.

Evo pregleda svih deset prezentiranih bolida za 2023., a ispod foto galerije očekuje vas anketa u kojoj možete glasati za svog favorita. Tako ćemo otkriti koga publika na GP1.hr preferira uoči početka predsezonskih testiranja.

Alfa Romeo C43
AlphaTauri AT04
Alpine A523
Aston Martin AMR23
Ferrari SF23
Haas VF-23
McLaren MCL60
Mercedes W14
Red Bull Racing RB19
Williams FW45

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Objava FOTO: Deset F1 bolida za 2023. – izaberite favorita! pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: GP1_hr