Max Verstappen je utrku za VN Sao Paula završio na šestom mjestu nakon prilično zanimljive utrke u kojoj je dvojac iz Mercedesa došao do prvog trijumfa u sezoni.

Ipak, najviše ‘prašine’ je podigao potez aktualnog prvaka koji nije htio prepustiti svoju poziciju svom momčadskom kolegi Perezu koji je i dalje u borbi za drugu poziciju s Leclercom.

”Ja imam neke svoje razloge zbog kojih ga nisam prepustio. Pred malo smo popričali o tome i raščistili cijelu situaciju oko toga. Nećemo se više vraćati na to te gledamo prema naprijed.”

”Naravno, ako bude prilike i ako Perezu bude trebalo u Abu Dhabiju ću dati sve od sebe da mu pomognem da osvoji to drugo mjesto. Dobro je da smo sada sve riješili i da nema nepoznanica među nama,” rekao je Verstappen.

Vrlo brzo se pojavila priča kako je Perez u Monaku namjerno prouzročio incident pri kraju posljednje kvalifikacijske runde što je zasmetalo Maxu Verstappenu, a na upit novinara Max je odgovorio sljedeće:

”To ću ipak prepustiti vama da odlučite.”

Objava Verstappen: Imao sam svoje razloge zašto nisam pustio Pereza pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: fermen