S ponosom vas obavještavamo da redakcija portala GP1.hr ove godine ima svog akreditiranog novinara na Velikoj nagradi Italije.

Ranije ove godine članovi naše redakcije imali su priliku u svojstvu akreditiranih predstavnika medija izvještavati s Velike nagrade Australije Melbourneu i Velike nagrade Austrije u Spielbergu, praksa izvještavanja direktno s utrka nastavit će se ovoga vikenda na Autodromo Nazionale di Monza, gdje se održava Velika nagrada Italije.

Put Lombardije i kultnog “Hrama brzine” uputio se član uredništva GP1 portala Igor Vukajlović, tako da će od petka do nedjelje nastojati prenijeti što više zanimljivih detalja iz F1 Paddocka u Monzi. Stoga, pratite redovito objave na GP1.hr, kao i naše društvene mreže – Facebook i Instagram.

Nekih epizoda iz povijesti utrkivanja u Italiji prisjetite se ovdje, a za vikend se možete zagrijati i uz najavu utrke. Kao i svakog vikenda, na našem vas portalu očekuju i izvještaji svih sesija, a usput vas podsjećamo na raspored događanja…

Objava GP1.hr među akreditiranim medijima za Veliku nagradu Italije u Monzi! pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: GP1_hr