JASTREBARSKO, 18. travnja 2024. – Uoči početka nove sezone motociklističkog Alpe Adria Prvenstva, postignut je dogovor o medijskoj suradnji između organizatora prvenstva, tvrtke Dart Experience, i medijske kuće GP1.

Natjecateljska sezona 2024. u disciplini cestovnog motociklizma sastoji se od šest trkaćih vikenda, a gledatelji GP1 televizije nakon svakog trkaćeg vikenda imat će priliku pogledati sažetak natjecanja koji će uključivati najvažnije događaje, pregled rezultata po klasama i najbolje trenutke održanih utrka.

U sklopu Alpe Adria motociklističkog udruženja najuspješnija je disciplina cestovnih moto utrka, s prosjekom od preko 500 vozača po sezoni i više od 20 godina natjecanja. Emitiranje sadržaja o Alpe Adria prvenstvu na GP1 televiziji dodatno će približiti to natjecanje brojnim gledateljima u Hrvatskoj i regiji.

Otvorenje sezone je na Automotodromu Grobnik u Hrvatskoj, od 17. do 19. svibnja. Kasnije tijekom godine vozači Alpe Adria prvenstva još će se dva puta vraćati na Kvarner, a osim toga, posjetit će Pannonia-Ring, Automotodrom Brno te Slovakia Ring.

Objava GP1 postao medijski partner motociklističkog Alpe Adria prvenstva pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: Igor Šestak