Desetero natjecatelja s hrvatskim automobilističkim licencama primit će ovoga vikenda priznanja za svoje uspjehe u prošlogodišnjoj sezoni Prvenstva Centralnoeuropske zone, koja obuhvaća 15 zemalja središnje Europe.

Na svečanosti koja se u subotu održava u češkom glavnom gradu Pragu, u sjedištu CEZ-a i Češkog automobilističkog saveza, nagrade će biti dodijeljene posadama Martinu i Dori Ravenščak (AKK Sveta Nedelja) te Viliamu Prodanu i Marku Stiperskom (AK Opatija Motorsport) u rallyju.

Za utrke na brdskim stazama nagrađeni će biti Armin Mujkanović (Splitski autoklub) te Lászlo Szasz (AK Dubrovnik Racing), a među vozačima autoslaloma László Hernády (Dubrovnik Racing), Dario Merlić (AMK Zanatlija Zagreb) te Fran Kranjac (AMK Zanatlija Zagreb). Među kartingašima nagradu će primiti Vito Ćoza (AK Anvi Racing).

Kao nagradu za osvojene rezultate Hrvatski auto i karting savez svim je dobitnicima priznanja i njihovim osobama u pratnji osigurao avionske karte putem Croatia Airlinesa. Uz neke od nagrađenih automobilista svečanosti će nazočiti i predsjednik HAKS-a Robert Markt i član Upravnog odbora Marin Vuković.

Izvor: HAKS
Naslovna fotografija: Martin i Dora Ravenščak / Ford Fiesta Rally 3

Objava Proglašenje najboljih automobilista CEZ-a, i Hrvati među nagrađenima pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: GP1_hr