Nakon Williamsa koji je predstavio svoj bolid ranije danas, dočekali smo i ovogodišnji bolid Sauberove momčadi čiji će službeni naziv biti Stake F1 Team Kick Sauber, a novi bolid je nazvan C44.

Momčad je zajedno s novim bolidom predstavila i novi vizualni identitet u kojemu je naglašena zelena boja, a bolid je u zeleno-crnim bojama zbog novog glavnog sponzora.

Valtteri Bottas je uoči predstavljanja izjavio:

”Veselim se novoj eri u ovoj momčadi koja je dobila novi identitet. Prošla godina je bila prilično teška, ali sretan sam i nadam se da idemo u pravom smjeru. Momčad je zaista puno radila u ovoj zimskoj pauzi te je bolid pun noviteta s kojima ćemo, barem se nadam, otići korak naprijed po pitanju performansi,” rekao je Valtteri.

Guanyu Zhou je izjavio kako nova sezona nosi nova uzbuđenja, a nada se kako će novi vizualni identitet biti prekretnica koja će pokrenuti momčad te kako će imati bolje rezultate nego u prošlim sezonama.

”Do sada sam skupio već dovoljno iskustva te sam si ja, kao i cijela momčad, postavio više ciljeve nego prošle godine. Očekujem da smo napravili dobar korak naprijed, a nadam se da ćemo to pokazati već u Bahreinu. Ozračje u momčadi je odlično i svi jedva čekamo napraviti prve kilometre za nekoliko tjedana, ” zaključio je Zhou.

Uskoro opširnije…

Objava Stake F1 Team Kick Sauber predstavio bolid za novu sezonu! pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: fermen