Nakon što se već tjednima znalo da u Williamsu čekaju da Logan Sargeant skupi potreban broj bodova na superlicenci za Formulu 1, u Abu Dhabiju je Amerikanac uspio ostvariti potreban rezultat te je momčad potvrdila kako će dogodine s Alexom Albonom činiti vozački par za momčad iz Grovea.

Jost Capito, šef momčadi Williamsa, je nakon službene potvrde kratko prokomentirao da je vrlo zadovoljan što će dogodine biti na gridu uz Alexa Albona te mu je poželio sreću u nadolazećoj sezoni.

”Zadovoljni smo činjenicom da napokon možemo objaviti kako će Logan Sargeant od sljedeće sezone biti dio naše momčadi. U Abu Dhabiju je skupio dovoljan broj bodova za superlicencu što je bila posljednja prepreka za dobivanje mjesta.”

”Ovime smo kompletirali našu vozačku postavu za sljedeću godinu te ćemo imati uzbudljiv par na gridu dogodine. Želim Loganu svu sreću dogodine te se nadam da ćemo uz Alexa ostvariti dobre rezultate u budućnosti.”

Logan Sargeant je iznimno zadovoljan što je dobio priliku biti na gridu Formule 1, a posebno se zahvalio cijeloj momčadi u kojoj je bio protekloj godini kao mladi vozač.

”Iznimno sam počašćen što sam dobio priliku voziti za Williams Racing sljedeće sezone. To je definitivno ostvarenje dječačkog sna. Želio bih se zahvaliti cijeloj momčadi u kojoj sam proveo proteklih godinu dana kao junior, a upravo zbog toga sam dobio priliku na gridu i sljedeće sezone.”

Ovime je grid za nadolazeću 2023. kompletiran te više nema nepoznanica oko toga tko će biti na gridu sljedeće sezone.

Objava SLUŽBENO: Logan Sargeant od sljedeće sezone u Williamsu! pojavila se prvi puta na GP1.hr | Najbrži hrvatski F1 portal.

Preuzeto s portala GP1 – https://www.gp1.hr/
Author: fermen